SALAMANDER BLUEVOLUTION

6 komorni salamander sistem

Salamander BluEvolution ujedinjuje vrhunsku tehnologiju s modernim, funkcionalnim dizajnom u novoj generaciji prvoklasnih prozora.

Optimizirana 6-komorna konstrukcija Salamander bluEvolution profila s dubinom ugradnje od 92 mm pruža izvrsnu toplinsku zaštitu i energetsku učinkovitost. Salamander bluEvolution je prozorski sistem budućnosti – visina profila od samo 118 mm daje prozoru više svjetla, dok PVC materijal omogućuje ekološku održivost uz mogućnost 100% recikliranja PVC-a.

KARAKTERISTIKE:

  • visoka kvaliteta proizvoda zbog stroge kontrole proizvodnje
  • najviši standard profilnih sistema prema RAL A-smjernicama
  • visokovrijedni materijali i zahtjevna proizvodnja pružaju prozorima i vratima dugovječnost i postojanost na atmosferske uticaje
  • minimalno održavanje zbog dobro zabrtvljenih površina
  • 100% mogućnost recikliranja – potpuna mogućnost recikliranja cijelog profilnog sistema zahvaljujući prvoklasnoj plastici koja se može razvrstati prema vrsti materijala za recikliranje

Presjek profila

Tehničke karakteristike

Vrhunska prozorska tehnologija u kombinaciji s modernim dizajnom. Predvodnik trenda održivosti – bluEvolution prozori nadaleko premašuju zahtjeve postojećeg „Propisa o štednji energije“ iz 2009.g. donesenog od strane Njemačkog Ministarstva za graditeljstvo (Uw = 1,3W/m²K). Naime, bluEvolution sa svojim svojstvima energetske učinkovitosti i toplinske izolacije cilja na planirane odredbe budućeg „Propisa“. U kombinaciji s kvalitetnim staklom niske toplinske provodljivosti možemo postići Uw prozora od 0,82 W/m2K što zadovoljva zahtjeve pasivne gradnje.

0
KOMORA
0
BRTVE
0mm
UGRADBENA ŠIRINA

BAUELEMENTI ILIJAŠ

Naši proizvodi i usluge su prepoznatljivi

Kvalitet, sigurnost i ušteda

Naši proizvodi i usluge su kvalitetne i pouzdane te stvaraju dodatne uštede. Saznajte više o svemu te se osjećajte slobodnim i kontaktirajte nas.

KONTAKTIRAJTE NAS

Naši partneri

Povjerenje najboljih nam je čast