SALAMANDER AD

5 komorni salamander sistem

Prozori izrađeni od Salamander AD profila su prozori u tzv “najvišoj razini” za kupce koji cijene samo najkvalitetnije proizvode, koji nisu zadovoljni s nečim prosječnim. Udovoljite svojim zahtjevima za vrhunskim dizajnom.

Atraktivni Salamander AD profil s dubinom ugradnje od 73 mm nije samo optički highlight prozorskog oblikovanja već on otvara prostor najvažnijem faktoru ljudskog zdravlja – prirodnoj dnevnoj svjetlosti. Opremljen s tri brtve, Salamander AD prozorski sistem pruža toplinsku i zvučnu izolaciju kao i protuprovalnu zaštitu na najvišoj razini.

KARAKTERISTIKE:

  • visoka kvaliteta proizvoda zbog stroge kontrole proizvodnje
  • najviši standard profilnih sistema prema RAL A-smjernicama
  • visokovrijedni materijali i zahtjevna proizvodnja pružaju prozorima i vratima dugovječnost i postojanost na atmosferske uticaje
  • minimalno održavanje zbog dobro zabrtvljenih površina
  • 100% mogućnost recikliranja – potpuna mogućnost recikliranja cijelog profilnog sistema zahvaljujući prvoklasnoj plastici koja se može razvrstati prema vrsti materijala za recikliranje

Tehničke karakteristike

Salamander 3d je pvc profil ugradbene širine profila 73mm, ima pet zračnih komora i tri brtve. To je prozorski sistem s srednjim brtvljenjem kod kojeg između vanjske i unutarnje brtve postoji treća brtva koja dodatno samnjuje ventilacione guritke topline, razinu buke, te pojačava protuprovalna svojstva PVC prozora i vrata.. Područje primjene: zaokretni, otklopni, zaokretno-otklopni prozor, ulazna ili PSK vrata, za novogradnju i adaptaciju, za ekskluzivne seoske i gradske kuće kao i za višespratne zgrade i građevinske objekte.

Profil Salamander AD

Salamander AD je moderan profil visoke kvalitete izrade, naprednih tehničkih karakteristika te vrhunskog, savršenog dizajna . U kombinaciji s kvalitetnim staklom niske toplinske provodljivosti možemo postići Uw od 0,99 W/m2K što zadovoljva zahtjeve niskoenergetske gradnje. 5-komorna tehnika Salamander AD profila kao i središnja i udarna brtva garantuju visoku toplinsku i zvučnu izolaciju. Tako štedite na troškovima grijanja i osiguravate komfor stanovanja. Maksimalna stabilnost i lakoća održavanja daju optimalne preduvjete za zahtjevnu konstrukciju prozora.

0
KOMORA
0
BRTVE
0mm
UGRADBENA ŠIRINA

BAUELEMENTI ILIJAŠ

Naši proizvodi i usluge su prepoznatljivi

Kvalitet, sigurnost i ušteda

Naši proizvodi i usluge su kvalitetne i pouzdane te stvaraju dodatne uštede. Saznajte više o svemu te se osjećajte slobodnim i kontaktirajte nas.

KONTAKTIRAJTE NAS

Naši partneri

Povjerenje najboljih nam je čast